ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Τούρκοι βάζουν τους Σύριους… μπροστά – Αντιφρονούντες του Μ. Άσαντ μεταφέρονται στο μέτωπο της Αφρίν (φωτό)

Διαδώστε το

Σχέδιο για να γλυτώσει τα δικά της… παιδιά έχει όπως φαίνεται η Τουρκία, η οποία μετά την αντίσταση που βρήκε από το YPG την πρώτη ημέρα των επιχειρήσεων στην Αφρίν, φέρνει ενισχύσεις στο μέτωπο της σύγκρουσης, εκ των… έσω της Συρίας.

Σύμφωνα με πηγές από την Τουρκία, συνολικά 20 λεωφορεία γεμάτα με «μαχητές» του FSA, των αντιφρονούντων της κυβέρνησης Άσαντ, έφτασαν στην Αφρίν για να… συνδράμουν στις επιχειρήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται και λόγος για συνεχείς συζητήσεις Τουρκίας και Ρωσίας, ώστε να μην υπάρξει κάποιο… ατύχημα, μέχρι ν’ αποχωρήσουν τα ρωσικά στρατεύματα από την περιοχή, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει.


Παράλληλα γίνεται λόγος για συμμετοχή ντόπιων κατοίκων στις συγκρούσεις, με τους Τούρκους να ισχυρίζονται πως είναι με το μέρος τους και πως δημιουργούν πρόβλημα στους μαχητές του YPG.
pronews.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!