ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Στη συνεχή παραβατική συμπεριφορά των τουρκικών ΕΔ δείχνουμε Αποφασιστικότητα

Διαδώστε το

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, με αντιπροσωπεία ελληνοαμερικανικών (American Hellenic Institute-AHI, American Hellenic Educational Progressive Association-AHEPA) και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων (B’nai B’rith International & Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations), στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, από 14 έως 19 Ιανουαρίου 2018.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την ανωτέρω συνάντηση αναφέρθηκε:

Στο σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας και απειλών, με έμφαση στις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Στη συμβολή της Ελλάδας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στη σταθερότητα της περιοχής ευρύτερου εθνικού ενδιαφέροντος.

Στην απρόσκοπτη συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρωατλαντικό αμυντικό πλαίσιο ΕΕ-ΝΑΤΟ.

Στo εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των ελληνικών ΕΔ με τις ΕΔ ΗΠΑ και Ισραήλ, αλλά και στην ενεργή προώθηση, από ελληνικής πλευράς στρατιωτικών συνεργασιών με κράτη των Βαλκανίων, της Β. Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, για την υποστήριξη της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνεχή παραβατική συμπεριφορά των τουρκικών ΕΔ στο Αιγαίο και στην ψυχραιμία και αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν οι ελληνικές ΕΔ στην αντιμετώπιση της.


Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 η αντιπροσωπεία των ανωτέρω οργανώσεων θα επισκεφθεί το ΓΕΕΘΑ όπου θα ενημερωθεί επί θεμάτων εθνικής αμυντικής πολιτικής, καθώς και Μονάδες και Υπηρεσίες του Αρχηγείου Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!