ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Υπογραφή Συνεργασίας σε Ακαδημαϊκό, Επιστημονικό και Μορφωτικό επίπεδο μεταξύ ΓΕΣ και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαδώστε το

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών και με γνώμονα τη διασύνδεση του Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 υπογράφηκε στο ΓΕΣ, μεταξύ του Διευθυντή Οικονομικού, Υποστρατήγου Ιωάννη Αζναουρίδη και του Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Χρήστου Κόλλια, Μνημόνιο Συνεργασίας, σε Ακαδημαϊκό, Επιστημονικό και Μορφωτικό επίπεδο.

Η συνεργασία θα αναπτυχθεί στο πεδίο των Εφαρμοσμένων Οικονομικών στην Άμυνα. Τα γνωστικά αντικείμενα θα περιλάβουν τα Οικονομικά της Άμυνας, τη Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών, τις Διεθνείς Σχέσεις και τη Στρατηγική, τα Δημόσια Οικονομικά, την Πολιτική Οικονομία, τη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων, καθώς και Ειδικά Θέματα Άμυνας.Το Μνημόνιο Συνεργασίας, ως δράση εξωστρέφειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αναμένεται να αποτελέσει το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα μέσω συνεργειών, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Στην τελετή υπογραφής, παρέστη ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Σε περιόδους κρίσης ο «οικονομικός ελιγμός» εξασφαλίζει επάρκεια υποστήριξης, του συνόλου των δράσεων του Στρατού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Οικονομικού.
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!