ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αρχισμηνίας έπιασε τον σταυρό στον Αλμυρό

Διαδώστε το

Ολοκληρώθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στον Αλμυρό με κάθε επισημότητα. Μετά το πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου θα τελεσθηκε η Θεία Λειτουργία, Λαός και Κλήρος με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλμυρού μετέβησαν στην  γέφυρα «Ξηριά» όπου τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων.

Στη συνέχεια τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στην παραλία Αλμυρού.
Βοήθησε ο καιρός και στην παραλία του Αλμυρού βούτηξαν οι Γιαβριήλος Έκτωρ, Γιάννης Ξυνός του Δημητρίου, Κώστας Αναστασόπουλος, Νάνος Απόστολος (ο γιός μου… γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! καμαρώνω) και ο Νταβουρας Χρήστος, Αρχισμηνίας της πολεμικής αεροπορίας της 9ης ΜΣΠ, ο οποίος έπιασε τον σταυρό.Ο Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πολιτικών, Οργανισμών, διάφορων Συλλόγων, Εργατικών Σωματείων, Οργανώσεων και βεβαίως πλήθος πιστών παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία και στον Αγιασμό των Υδάτων.
Καλή μας Φώτιση! Και του χρόνου.
Τσιντσίνη Βιβή

almyrosΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!