ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Ιπτάμενη Αμαζόνα «Αρχηγός Ρίψης στο Ε/Π CHINOOK»… Κρέμεται κυριολεκτικά στο …Κενό!! (φωτό)

Διαδώστε το

Σοκ και Δέος προκαλεί η Εικόνα της Αμαζόνας  την ώρα που ανοίγει η Ράμπα του Ελικοπτέρου « CHINOOK»και ετοιμάζεται ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, με τα Κομάντο των Ειδικών Επιχειρήσεων να πηδήξουν ,αυτή  κρέμεται κυριολεκτικά στο κενό σε ύψος 900 με 1000 Ποδών !
Η  Ατρόμητη Αμαζόνα των Ειδικών Δυνάμεων είναι Αρχηγός ρίψεων και ανήκει στο ΠΖ στις Ε.Δ  και  δεν δείχνει να καταλαβαίνει ,ούτε από ύψος αλλά ούτε και απο «Αστέρια»  !


Δεν γνωρίζουμε πολλούς άνδρες Συναδέλφους της  Υπαξιωματικού, που έχουν αυτήν την αποφασιστικότητα στο βλέμμα  της Αμαζόνας  ,που δείχνει ότι ξέρει να δαμάζει και Ελικόπτερα και Σύννεφα !

Ότι και να πεις της αξίζουν πολλά μπράβο και ο ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ ήταν ο πρώτος που πήδηξε στο Κενό  ,αλλά και ο πρώτος που το ανέφερε και της  έδωσε τα Εύσημα !
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!