ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Λιμενικός υπέβαλε μήνυση σε Αστυνομικό για αναρτήσεις στο facebook

Διαδώστε το

Το όνομα του αστυνομικού Φωτεινού Παγιαύλα είχε κάνει το 2016 τον γύρο του κόσμου, καθώς μία φωτογραφία του με προσφυγόπουλα σε σχολείο είχε γίνει viral, αφού είχα αναδημοσιευτεί από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ προκαλώντας συγκίνηση.

Την περίοδο που σε κάποια σχολεία οι γονείς αντιδρούσαν στην παρουσία παιδιών προσφύγων -φοβούμενοι ότι φέρουν σοβαρές ασθένειες- εκείνος ανάρτησε τη φωτογραφία που παίζει με προσφυγόπουλα και έγραψε: «υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς».
Αυτή τη φορά, το όνομά του έρχεται ξανά στη δημοσιότητα καθώς ο διαδικτυακός του πόλεμος με μία λιμενικό, την Κατερίνα Πλακίδα, έφτασε στη Δικαιοσύνη. Η λιμενικός έχει κάνει πολλές αναρτήσεις με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα εις βάρος του αστυνομικού. 

Οι ευαισθησίες του κ. Παγιαύλα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των μειονοτήτων φαίνεται πως δεν βρίσκουν σύμφωνη την λιμενικό, η οποία σε πρόσφατη ανάρτηση αναφέρει πως ο αστυνομικός συχνάζει σε γκέι μπαρ εξαιτίας παλαιότερης συμμετοχής του στο Athens Pride. Με δική του ανάρτηση, εκείνος τη χαρακτηρίζει «τρανσφοβική» και εκείνη του έκανε μήνυση.


Ο κ.αστυνομικός Παγιαύλας υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών και το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχε στο Athens Pride ως μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καταγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο ότι «τα τελευταία χρόνια η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα καθίσταται επικίνδυνη».

Η ανάρτηση της λιμενικού:


Η ανάρτηση του αστυνομικού:
H κυρία Πλακίδα προσκόμισε στη μήνυσή της φωτοαντίγραφα των σχολίων από το Facebook και προσωπικές συνομιλίες με τον αστυνομικό.


enikos.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!