ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έγινε συνάντηση στη ΓΔΑΕΕ για τις φρεγάτες Fremm! Τι ζητήθηκε από τους Γάλλους

Διαδώστε το

“Τρέχει” το θέμα των φρεγατών Fremm. Τρία υψηλόβαθμα στελέχη του Naval Group, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου της DCNS στην Ελλάδα, βρέθηκαν το πρωί στη ΓΔΑΕΕ για το θέμα των γαλλικών φρεγατών.

Οι Γάλλοι ενδιαφέρθηκαν άμεσα να ενημερώσουν την ελληνική ΓΔΑΕΕ για τις φρεγάτες αν και λίγο πολύ είναι γνωστές. Οι Γάλλοι υπενθύμισαν ότι υπάρχουν σχετικές αποφάσεις του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, αλλά και του ΚΥΣΕΑ επί κυβερνήσεων Σαμαρά, με τις οποίες επιβεβαιωνόταν το ελληνικό ενδιαφέρον για τις φρεγάτες Fremm.Αυτά που ενδιαφέρουν την ελληνική πλευρά και οι Γάλλοι έδειξαν πολύ πρόθυμοι να τα συζητήσουν, είναι η ευελιξία στη χρηματοδότηση και η προοπτική η υπόθεση των Fremm να αποτελέσει μια κάποια λύση για τα ελληνικά ναυπηγεία.

Αύριο η αντιπροσωπεία των Γάλλων θα συνατήσει τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ.
Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον της Ελλάδας δεν είναι μόνο θεωρητικό.

Οι Fremm θα απασχολήσουν σοβαρά το προσεχές διάστημα.

ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!