ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πρώην Τούρκος Αντιστράτηγος Ζητάει «Αποστολές Εκτέλεσης» (Photo)

Διαδώστε το

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν στην Τουρκία οι δηλώσεις που δημοσιεύονται σήμερα τον τουρκικό τύπο του πρώην αντιστράτηγου, İsmail Hakkı Pekin, ο οποίος διατέλεσε και πρώην αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, ότι αν δεν υπάρχει δυνατότητα να φέρουν πίσω στην Τουρκία τους πραξικοπηματίες που διέφυγαν στο εξωτερικό για να δικαστούν, τότε θα πρέπει να τους εκτελέσουν κατά το πρότυπο της αρμενικής ASALA.
Υπενθυμίζεται ότι η ASALA ήταν μια αρμενική οργάνωση που δολοφονούσε Τούρκους διπλωμάτες στο εξωτερικό την δεκαετία του εβδομήντα μέχρι και του ενενήντα, εκδικώντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη αρμενική γενοκτονία των αρχών του εικοστού αιώνα.

Μάλιστα ο İsmail Hakkı Pekin επικαλείται και το παράδειγμα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν δολοφονήσει σε τουρκικό έδαφος κάποιους Τσετσένους που καταζητούνταν στην Ρωσία και είχαν διαφύγει στην Τουρκία. Δεν παραλείπει και το παράδειγμα της εβραϊκής MOSSAD, που είχε οργανώσει ειδικές αποστολές στο εξωτερικό για να ανακαλύπτει και να εκτελεί ναζιστές που είχαν διαφύγει μετά τον δεύτερο παγκόσμια πόλεμο.

Πηγή:NikosxeiladakisΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!