ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Γαύδος ΛΣ 090»: Υπεύθυνοι για την παραλίγο τραγωδία είναι και οι Έλληνες «αρμόδιοι» και όχι μόνο οι Τούρκοι

Διαδώστε το

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Η υπόθεση του πλοίου «Γαύδος 090» του Λιμενικού - ΕΛΑΚΤ από τα πλέον σύγχρονα από άποψη σχεδίασης και ηλικίας σκάφους τόσο του Λιμενικού όσο και του ΠΝ, έχει μια μαύρη «κηλίδα» η οποία από χθες τα μεσάνυχτα θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για το 27μελές πλήρωμά του!

Εκφράζοντας στον... υπερθετικό βαθμό τον «πασιφικισμό» της πολιτικής και «ένστολης» ηγεσίας των ΣΑ αλλά και κατ' επέκταση και των ΕΔ το πλοίο δεν φέρει ούτε μια... σφεντόνα για οπλισμό, όχι μόνο για την εκτέλεση των αποστολών του αλλά και για την στοιχειώδη αυτοάμυνα του πληρώματός του.

Είναι ευθύνη της Πολιτείας ότι ένα σκάφος σχεδόν 60 μέτρων έχει τον «οπλισμό» ενός απλού γιότ αναψυχής παρά το γεγονός ότι οι χώροι του επιτρέπουν ακόμα και την τοποθέτηση βλημάτων επιφανείας-επιφανείας.Κάτι που φυσικά δεν επρόκειτο ποτέ να γίνει αφού δεν είναι πολεμικό σκάφος αλλά καταδεικνύει τις δυνατότητες του και την «χωρητικότητά» του πλοίου σε οπλικά συστήματα.


ΠΗΓΗ: pronews.grΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!