ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ! Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ ΜΑΤ και κρανοφόρων – Απαράδεκτη ανακοίνωση από την Αστυνομία – Μιλά για 140.000 άτομα στο συλλαλητήριο

Διαδώστε το

Ένταση σημειώθηκε ενώ το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα ομάδα περίπου 200 κουκουλοφόρων και κρανοφόρων με ελληνικές σημαίες και ρόπαλα στα χέρια συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Ομήρου.

Όλα αυτά ξεκίνησαν, καθώς στην οδό Θεμιστοκλέους και Σόλωνος, ομάδα ακροαριστερών χτύπησε με ρόπαλα άνδρα που έφευγε από το συλλαλητήριο και κρατούσε ελληνική σημαία.

Έγιναν μάχες σώμα με σώμα και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών. Αυτή τη στιγμή η ομάδα των ατόμων που προκάλεσε την ένταση κινείται χαμηλά στην Πανεπιστημίου.

Οι διοργανωτές λένε για 1,5 εκατ, κόσμουΜετά τη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου και η ΕΛ.ΑΣ. δίνουν διαφορετικές εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Οι διοργανωτές από την πλευρά του υποστηρίζουν πως ο αριθμός των πολιτών που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα έφτασε το 1,5 εκατομμύριο. Η αστυνομία από την άλλη μιλάει για 140.000. Μια απίστευτη ανακοίνωση με λίγα λόγια, καθώς ξεφτιλίζονται μετά από διαταγές βέβαια της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη οι διοργανωτές μιλούσαν για 500.000 κόσμου και η ΕΛ.ΑΣ. για 90.000.


pentapostagma.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!