ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην 871 ΑΒΕΚ και στο 3ο ΤΥΛ

Διαδώστε το

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 871 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Καυσίμων (871 ΑΒΕΚ) και στο 3ο Τάγμα Υλικών (3ο ΤΥΛ), στην Αττική.

O Αρχηγός, υπογράμμισε την καταλυτική συνεισφορά του προσωπικού, τόσο της 871 ΑΒΕΚ, όσο και του 3ου ΤΥΛ, στο σύστημα Διοικητικής Μέριμνας. Συνεισφορά, η οποία αποδεικνύεται καθημερινά, με την απρόσκοπτη λειτουργία των Σχηματισμών και Μονάδων και την επάρκεια καυσίμων, εφοδίων και υλικών.Επιπρόσθετα, επεσήμανε ότι:

- Ο Ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση και λειτουργεί αποτελεσματικά.

- Ο «Ελιγμός Διοικητικής Μέριμνας» και ο «Οικονομικός Ελιγμός», υπό τις παρούσες συνθήκες, έχει βαρύνουσα σημασία και δεσπόζει στη σχεδίαση των πάσης φύσης επιχειρήσεων του Στρατού Ξηράς.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!