ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Αντίπαλοι Του Πούτιν! Ποιοι Ετοιμάζονται Να Του «Φάνε» Τη Δύναμη

Διαδώστε το

Οι έξι από τους οκτώ υποψήφιους για την ρωσική προεδρία, που μπόρεσαν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις απαιτούμενες υπογραφές, είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Βλαντίμιρ Πούτιν, και οι υποψήφιοι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων Ξένια Σαμπτσάκ («Πρωτοβουλία Πολιτών»), Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι, («Γιάμπλακο») Μπορίς Τιτόφ, («Κόμμα Ανόδου»), Σεργκέι Μπαμπούριν («Ρωσική παλλαϊκή συμμαχία») και Μαξίμ Σουραϊκίν, («Κομμουνιστές της Ρωσίας»). Όλοι τους –και αυτό είναι πρωτοφανές γεγονός στην ρωσική εκλογική πρακτική– πέρασαν με επιτυχία τον έλεγχο των υπογραφών (καθώς σε κανέναν από τους υποψηφίους δεν ακυρώθηκε ποσοστό μεγαλύτερου του 5% των υπογραφών που συγκέντρωσαν, όπως προβλέπει η διαδικασία) και πήραν το χρίσμα για την προεδρία.Δύο υποψηφιότητες χωρίς τις απαιτούμενες υπογραφές
Οι υποψηφιότητες των δύο από τους οκτώ υποψηφίους για την προεδρία, του ηγέτη του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βαλντίμιρ Ζιρινόφσκι, και του υποψήφιου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Πάβελ Γκρουντίνιν, ως υποψήφιων κοινοβουλευτικών κόμματων, εγκρίθηκαν χωρίς να απαιτηθεί από τους ίδιους να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες υπογραφές. Οι εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων έπρεπε να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 100 χιλιάδες υπογραφές για να θέσουν υποψηφιότητα, ενώ οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι έπρεπε να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 300 χιλιάδες υπογραφές.

Στο ψηφοδέλτιο, δίπλα στο όνομα κάθε υποψηφίου, παραθέτονται τα βιογραφικά του στοιχεία, έτος γέννησης, τόπος διαμονής, τόπος εργασίας και θέση, μέλος κόμματος, το κόμμα που τον προτείνει για υποψήφιο ή αν είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.
crashonline.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!