ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πολυμήχανοι Έλληνες Εθνοφύλακες: Κινητό μαγειριο απο το ΤΕΘ Λήμνου

Διαδώστε το

Οι Εθνοφύλακες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν:

Κάποιοι συνάδελφοι Εθνοφύλακες εργάζονται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάθεση προσωπικής προβολής, προσφέροντας όμως ΕΡΓΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Ενας τέτοιος συνάδελφος ειναι ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ του Τ.ΕΘ ΛΗΜΝΟΥ. Κατασκεύασε απο την αρχή κινητό μαγειριο, το οποίο εθεσε στην υπηρεσία του Τ.ΕΘ Λήμνου. 

Στο όλο εγχείρημα βοήθησαν οι Συνάδελφοι ΛΟΥΣΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΓΡΙΤΖΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ. Το αποτέλεσα αυτής της προσπάθειας παρουσιαστηκε στο στρατόπεδο ΔΗΜΟΥΛΑ στις 8/2/2018 στο περιθόρειο της επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΣ , Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Τα συγχαρτήρια Εδωσαν ο Αρχηγός, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ καθώς και ο κος Ταξίαρχος διοικητης της 88 ΣΔΙ. ΜΠΡΑΒΟ και από ολους εμάς. Αποτελείται παράδειγμα προς μίμηση.Το κινητό μαγειρίο του ΤΕΘ Λήμνου κατασκευής του Πέτρου Ανδριωτάκη . Σημαντική η βοήθεια των Συναδέλφων Λούσκου Σπύρου, Γριτζαλή Αγγελου. Λουλάκη Κώστα.


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!