ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αντισυνταγματάρχης εα απαντά στους επικριτές του..

Διαδώστε το

Ο Αντισυνταγματαρχης εα Σταύρος Γατής πολιτευτής των ΑΝΕΛ με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα απαντά σε όσους τον επικρίνουν για τα κομματικά του πιστεύω.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε:Γι αυτούς που τρέχουν εκ του ασφαλούς να εκμεταλλευτούν και να με κρίνουν για τα προσωπικά μου πολιτικά σχόλια απαντώ λοιπόν :

Εγώ έχω το θάρρος της αλήθειας "σύντροφος" για έμενα ήταν είναι και θα είναι η αλήθεια, η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια αυτοί είναι σύντροφοι στην ζωή μου , πολιτικούς συντρόφους εγώ δεν είχα ούτε θέλω να έχω συναγωνιστές ναι αγωνίζομαι πολιτικά στην αρένα όχι στην κερκίδα ατσαλάκωτος θεατής!!! 

.Εγώ τον επιούσιο τον βγάζω με τον ιδρώτα του κορμιού μου που δεν τον σεβάστηκε το απελθών πολιτικό σκάρτο σύστημα .

Δούλεψα και με 39 χρον και 18 ημέρες φίλο σύνταξης αξιώνω να με σεβαστούν οποίος δεν το κάνει "μαύρο" όπως και στους ΠΑΣΟΚ ΝΔ τους περιμέναμε 40 χρον αυτούς σήμερα 3 χρον "ίδωμεν" αγαπητοί φίλες και φίλοι !!!Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!