ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Θα έχουν και οι Υπαξιωματικοί δικαίωμα νοσηλείας στο ΝΙΜΙΤΣ

Διαδώστε το

Την Τρίτη 29 Ιαν. 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), αποτελούμενης από τον Πρόεδρο Ταξχο εα Β. Νικολόπουλο και τον Ταμία Αντγο εα Κ. Βερνίκο,  με τους Γενικό Διευθυντή του ΝΙΜΤΣ Ταξχο (ΥΙ) Γιαννακό Γεώργιο  και Υποδιευθυντή Σχη (ΥΙ) Βίλλια Κωνσταντίνο.

Τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τα εν αποστρατεία στελέχη, όπως η  συνταγογράφηση, η τήρηση της προτεραιότητας στα μέλη, η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου, η μείωση του χρόνου μου μεσολαβεί για ραντεβού, η διατήρηση του ιατρείου Παπάγου, η εξυπηρέτηση δικαιώματος ΝΙΜΙΤΣ στα περιφερειακά στρατιωτικά νοσοκομεία, η δυνατότητα νοσηλείας και εξυπηρέτησης των ανασφάλιστων τέκνων αποστράτων, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ τοποθετήθηκε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν και επιπλέον ανέλυσε τα προβλήματα, αλλά και τις ενέργειες που γίνονται για επίλυσή τους. Επίσης περιέγραψε το σχεδιασμό για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Αναλυτικότερα αναφέρθηκε στα παρακάτω:Εκσυγχρονίζεται η μηχανογραφική υποδομή και ολοκληρώνεται το ηλεκτρονικό σύστημα για τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία.

Τηρείται η προτεραιότητα των Μελών στα εξωτερικά ιατρεία με την τήρηση 75- 25 %.
Γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης των κλινικών.

Θα προωθηθεί η επέκταση του δικαιώματος νοσηλείας και σε  Υπαξιωματικούς.

Διατηρείται το ιατρείο στου Παπάγου και θα επιδιωχθεί να αποστέλλονται διάφορες ειδικότητες ιατρών.

Υπάρχει θετική πρόθεση εξυπηρέτησης των ανασφάλιστων τέκνων αποστράτων, για την οποία απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

Υπάρχει στόχος κατασκευής νέου κτιρίου για τις ανάγκες των εργαστηρίων.

Η συνάντηση, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, διεξήχθηκε σε εξαιρετικό και εποικοδομητικό κλίμα και θα ακολουθήσει περαιτέρω συνεργασία της Ομοσπονδίας με το ΝΙΜΤΣ, αλλά και πληρέστερη ενημέρωση των Μελών της ΠΟΣ.

                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο


                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               Βασίλειος Νικολόπουλος                                         Βασίλειος Παπαδόπουλος
                          Ταξίαρχος  εα                                                                 Ταξίαρχος   εαΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!