ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έδωσαν τον Όρκο Πίστης προς την Πατρίδα οι Νέοι Στρατιωτικοί Ιατροί

Διαδώστε το

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη, η τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Αποφοίτησαν 12 Έλληνες, 1 Κύπριος και 2 αλλοδαποί Αξιωματικοί (από τη Λιβύη).
Οι Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:
6 στο Στρατό Ξηράς (Ιατροί).
1 στο Πολεμικό Ναυτικό (Οδοντίατρος).
1 στην Πολεμική Αεροπορία (Ιατρός).
2 στο Κοινό Νομικό Σώμα.
2 στην Ελληνική Αστυνομία.
Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μετέβη στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), όπου παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας 74 Αξιωματικών από την 3η Σειρά Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο ‘’Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια’’, στους οποίους και επέδωσε τα πτυχία.


Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΑΔΙΣΠΟ και οι απόφοιτοι Αξιωματικοί προέρχονται από την 12η, 13η και 14η Εκπαιδευτική Σειρά της ΑΔΙΣΠΟ.


Στις τελετές παρέστησαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Πολιτικών, Ακαδημαϊκών και Θρησκευτικών Αρχών, καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!