ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απομακρύνονται τα σενάρια του λουκέτου για το στρατόπεδο της Θήβας-Χαμόγελα ικανοποίησης στην περιοχή

Διαδώστε το

Τα ευχάριστα νέα από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έφεραν χαμόγελα ικανοποίησης στους τοπικούς φορείς και κατοίκους αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το στρατόπεδο. 

Συγκεκριμένα, οι νεότερες εξελίξεις κάνουν λόγο πως το Υπουργείο εν τέλει αποφάσισε να μη βάλει λουκέτο στρατόπεδο αλλά να φιλοξενούνται σε αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατευσίμων που προορίζονται να υπηρετήσουν τη θητεία τους στην Κύπρο και να εκπαιδεύονται οι εξ αναβολής νεοσύλλεκτοι.Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και οι βουλευτές του νομού ενημέρωσαν σε νέα διευρυμένη σύσκεψη τους φορείς της Θήβας, για την απόφαση του υπουργείου Άμυνας. Παράλληλα, τοπικοί φορείς και κοινωνία παρά τα ευχάριστα νέα κάνουν λόγο πως δεν θα σταματήσουν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση επί του θέματος αφού το στρατόπεδο αποτελεί πηγή ζωής για την περιοχή τους.

Τέλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος μετέφερε και τη δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ότι θα παραμείνει στο στρατόπεδο της Θήβας το σύνολο των αξιωματικών που υπηρετεί μέχρι σήμερα στο κέντρο.
neastyranews.blogspot.gr/Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!