ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συνέντευξη με ΕΠΟΠ : Δουλεύουμε κάτω απο πίεση για τους λογαριασμούς μας

Διαδώστε το

ΕΠΟΠ που υπηρετεί σε νησί μεγάλο παραμεθορίου επικοινώνησε με τα Στρατιωτικά θέματα και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς μαζί μας.

Μας είπε λοιπόν ότι καταρχήν λόγω παραμεθορίου οι ασκήσεις είναι πολλές και το σπίτι τους δεν το βλέπουν. Η άδεια όταν είσαι σε τέτοια νησιά με τόσο αυξημένη ετοιμότητα είναι δύσκολη, ακόμα και οι απαλλαγές. 

Το να υπηρετείς την πατρίδα είναι τιμή, δηλώνουν έτοιμοι και δεν θα κάνουν όπως μας είπε ούτε βήμα πίσω. Όμως το οικονομικό, του φέρνει σκέψεις παραίτησης:

Δηλαδή δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας;  
Γιατι τίποτα δε μένει και είμαστε αναγκασμένοι να ξοδεύουμε ΟΛΟ το μισθό σε λογαριασμούς και να ζούμε με 50-100 ευρώ για όλο το μήνα!!
Αν αναρωτηθείτε , λέει, τι δίνουμε σε λογαριασμούς.....ενοίκια, δάνεια, λογαριασμούς κλπ

¨Και μην ξεχνάτε την πίεση της εργασίας, υπηρεσίες, ασκήσεις και όλα αυτά μακριά από τον τόπο σου. Οι περισσότεροι είμαστε ξεχασμένοι στα νησιά.
Μας λένε ότι θα επανδρώσουν νησιά και σύνορα , αλλά ας αναρωτηθούμε πόσοι είναι στην Αθήνα , στα σπίτια τους και δεν έχουν δει νησί ή Έβρο, δεν ξέρουν τι είναι, ούτε όπλο δεν ξέρουν να πιάσουν!

Τουλάχιστον ας είναι το οικονομικό καλό γιατί τον τελευταίο χρόνο και οι παραιτήσεις των συναδέλφων ΕΠΟΠ αυξάνονται. Και αυτό είναι ο πρώτος λόγος που τους οδηγεί στην παραίτηση.¨
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!