ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συναγερμός! «Μυστηριώδης Φωτογράφος» Εμφανίζεται Σε Βαφτίσια Και Φέρεται Να Φωτογραφίζει Γυμνά Μωρά – Τι Εξετάζουν Οι Αρχές

Διαδώστε το

Μία περίεργη υπόθεση χειρίζεται με διακριτικότητα η Ελληνική Αστυνομία. «Πρωταγωνιστής» ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες να εμφανίζεται απρόσκλητος σε βαφτίσεις και να φωτογραφίζει μωρά. Οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο άνδρας να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vima.gr έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαφτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά μία καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο «μυστηριώδης φωτογράφος» πήγε τον Ιανουάριο σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας και προσέγγισε την κολυμπήθρα την ώρα της βάπτισης, τραβώντας κοντινά πλάνα.Οι κινήσεις του φέρεται να αιφνιδίασαν τους γονείς κι άλλους συγγενείς, οι οποίοι δεν τον γνώριζαν κι έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν ήταν στον κύκλο των προσκεκλημένων κι αν ήταν γνωστός κάποιων άλλων προσκεκλημένων. Όμως εκείνος έσπευσε να εξαφανισθεί, χωρίς να πει οτιδήποτε.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.
crashonline.gr/Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!