ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

www.enoplos.com. Από το Blogger.

Μια Εθνική Εγκληματική Ενέργεια που παραμένει Ατιμώρητη

21 Φεβρουαρίου, 2018

Στο Πεδίον του Άρεως το 1981 με έξοδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και επί Υπουργίας του Αειμνήστου Ευάγγελου Αβέρωφ Ανεγέρθη Μνημείο προς Τιμή των Πεσόντων του Ιερού Λόχου. 


Εκεί ( πριν Κατακτήσουν την Ελλάδα οι Ορδές των Αφρικανών και Ασιατών ) ήταν Σημείο Αναφοράς των Ειδικών Δυνάμεων και των Ιερολοχιτών.
Εκεί Κατέθεταν Στεφάνι οι εν ζωή Ιερολοχίτες προς τιμήν των Νεκρών Ηρώων του Ιερού Λόχου.


Μετά την Κατάληψη της Ελλάδος από τους Κάθε Λογής Βαρβάρους από την Ασία και την Αφρική το Μνημείο Βανδαλίστηκε από τους Καταληψίες του Πεδίου του Άρεως και Αφαιρεθήκαν τα Ορειχάλκινα Διακριτικά των Ειδικών Δυνάμεων τα οποία πουλήθηκαν σε κάποια παλιατζίδικα για κάποια λίγα Ευρώ..Ένα Εθνικό Έγκλημα Τιμής το οποίο έμεινε ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ και Δυστυχώς από όλους πέρασε στα πολύ μικρά Γράμματα των Ειδήσεων.

Για το Έγκλημα αυτό τι έκαναν, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Στρατηγοί, Σύλλογοι Ειδικών Δυνάμεων κλπ κλπ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..


Και ερχόμαστε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 όπου πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση Στεφάνων για τους πεσόντες Ιερολοχίτες, στο Μνημείο Ιερού Λόχου στο Πεδίον του Άρεως.
Σε ένα Μνημείο Παραποιημένο και Ντροπιασμένο από τους ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ.
Ένα Μνημείο που από τον Φόβο μην Αφαιρέσουν ξανά τα Ορειχάλκινα Διακριτικά σκέφτηκαν κάποιοι να τα κάνουν Μαρμάρινα ώστε να μην Κινδυνεύουν να πουληθούν ξανά στα Παλιατζίδικα..

Άραγε του Ήρωα Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα τι του είπαν για τα διακριτικά;

Κύριοι ξεχάσατε τα Παξιμάδια, και αυτά Ορειχάλκινα είναι και αν τα κλέψουν θα πέσουν και οι Πλάκες κάτω και θα σπάσουν…

Αλλάξτε τα βάλτε Πλαστικά.
Να προσαρμοζόμαστε στους καιρούς!!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ για τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις..


Γεώργιος Δρακόπουλος
Έφεδρος Ναύτης Ο.Υ.Κ. 65ου Σχολείου Υ/ΚΤ