ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΡΚΚ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέσα σε μια μέρα δυο χτυπήματα του κουρδικού ΡΚΚ είχαν σαν αποτέλεσμα 3 Τούρκους στρατιώτες νεκρούς και άλλους 5 τραυματίες.

Συγκεκριμένα σε μάχη που έγινε στην επαρχία του Hakkkari στην περιοχή του Şemdinli, έπεσαν νεκροί δυο Τούρκοι στρατιώτες ενώ την ίδια ώρα στην περιοχή Çukurca άλλος ένας Τούρκος στρατιώτης έπεφτε νεκρός ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από κουρδικές σφαίρες.Τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν νέο κύκλο βίας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς το ΡΚΚ μετά από ένα διάστημα αδρανείας άρχισε να επανα δραστηριοποιείται μετά την τουρκική εισβολή στον κουρδικό θύλακα Αφριν στην Συρία και άρχισε ξανά να χτυπά τις τουρκικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα κουρδικές ρουκέτες έπεφταν στην τουρκική πόλη του Κιλίς, στα σύνορα με την Συρία, προκαλώντας μεγάλο πανικό στους κατοίκους.

Όπως φαίνεται…. «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά για τους Τούρκους»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!