ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Καμπανάκι από Πτέραρχο: Η Υποχώρηση των Ιδανικών! "Παραιτήσεις Σωρηδόν στις τάξεις Ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ!)"

Διαδώστε το

ΤΟΥ ΥΠΤΧΟΥ εα ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Ο πόλεμος μεταξύ Ιδανικών και Αναγκών, λήγει οριστικά κ'ελπίζω όχι αμετάκλητα εις βάρος των ιδανικών! 

Ξέρω ότι δεν είναι ηθικό, τέτοιες συγκρίσεις ν'αποτολμούνται, όμως υπάρχουν κάποιες αμείλικτα στυγνές αλήθειες! Ανάγκας και Θεοί πείθονται! Ανάγκας και Ιδεαλιστές μεταπείθονται! Ανάγκας και Γητευτές Αλλαξοπιστήσονται! 

Σαράντα (40) αξιολογότατοι Ιπτάμενοι της ΠΑ αποχωρούν, στο κρεστ της απόδοσής τους, προφανώς από την απογήτευση των αμοιβών τους, έναντι των αναγκών τους!Μέχρι τώρα, προσωπικά αγωνιούσα, μήπως ξεμείνουν οι Ιεραπόστολοί μας από όπλα! Σήμερα και μία ακόμα Εθνική αγωνία ήρθε αμείλικτα να προστεθεί, που με κάνει ν'αναρωτιέμαι! Μήπως ξεμείνουμε και από κρίσιμα χέρια γητευτών και ιδεαλιστών, σε μία εποχή που τ'απειλητικά σύννεφα γύρω μας, όλο και πυκνώνουν; Και να πάρει η οργή είμαι από τους ένθερμους "φαν" της ρήσης " Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη Δόξα ουδείς" και ποτέ δεν θα'θελα να τη δω " Το χρήμα πολλοί προτίμησαν τη Δόξα ουδείς!" Ήδη αρκετοί από τους αποχωρούντες συναδέλφους, έχουν μεταβεί για εκπαίδευση (Simulator) στη Νορβηγία με έξοδα της Aegean, κατά κεφαλήν ανερχόμενα στο ύψος των 18.000 ευρώ! 

Δεν υποτιμώ το έργο των εργαζομένων στις Εταιρείες Αερογραμμών, όμως δε μπορώ και να συγκρίνω σε ιδεολογική βάση, ούτε τη χιλιοιδρωμένη φόρμα πτήσεων της ΠΑ, με το κουστούμι πτήσεων, της Ολυμπιακής και της Aegean, ούτε και την πουλάδα αγωνίας, με την πουλάδα της πτητικής ανίας! 

Όπως και να'χει εύχομαι στους αποχωρούντες συναδέλφους καλό κατευόδιο! Στον δε Κύριο Αρχηγό της ΠΑ, περίσκεψη επί του θέματος και προληπτική μέριμνα για τη σωτηρία της ΠΑ και της Ελλάδος ειδικότερα!Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!