ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ανέκδοτο σε φρεγάτα του Στόλου το “΄Ετος Μέριμνας Προσωπικού”! Γαλέρα “δημοσίων σχέσεων”

Διαδώστε το

Το 2018 είναι Έτος Μέριμνας Προσωπικού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Στον Στόλο κάποιοι φαίνεται ότι ακόμη δεν το ΄χουν μάθει.

Σε φρεγάτα του Στόλου η κατάσταση για το πλήρωμα δεν έχει αλλάξει σε τίποτα. Και δεν ήταν καλή τον χρόνο που πέρασε…

Το πλήρωμα εργάζεται περισσότερο όχι για τις ανάγκες της φρεγάτας αλλά για τις “δημόσιες σχέσεις” … Πολλοί οι καλεσμένοι, πολλά τα τραπέζια, πολλές οι προετοιμασίες, πολύ και η δουλειά για το πλήρωμα…Το οποίο πλήρωμα δεν περιμένει κάποια επιπλέον αμοιβή. Ξέρουν την τύχη τους. Περιμένει όμως να τηρούνται τουλάχιστον τα προβλεπόμενα και να τους συμπεριφέρονται ανθρώπινα. Να παίρνει τις άδειές του ΚΑΝΟΝΙΚΑ κι όπως προβλέπεται κι όχι ανάλογα με τα κέφια και τις υποχρεώσεις “δημοσίων σχέσεων” του Κυβερνήτη και του Υπάρχου.

Το θέμα δεν είναι “φρέσκο”. Έχει ξαναγραφτεί. Και “δεν άνοιξε μύτη”. Στη Διοίκηση Φρεγατών όλα είναι γνωστά. Ακολουθούν τη γνωστή τακτική του στρουθοκαμηλισμού. Γι΄ αυτό και το Militaire.gr επανέρχεται στο θέμα, όπως κάνει σε κάθε θέμα που κάποιοι κάνουν το “κορόϊδο”.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!