ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Διαδώστε το

Η απανταχού Έλληνες πρέπει να ενωθούν , πρέπει να ξεσηκωθούν , να φωνάξουν , να διαμαρτυρηθούν γι αυτό που πάει να γίνει , προλαβαίνουμε ακόμα.

Το '' σχέδιο τους '' έχει ρωγμές και φάνηκε με τα δυο μέγιστα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα , δεν το φαντάζονταν ότι ο λαός μας θα αντιστεκόταν.

Ναι το '' σχέδιο τους '' έχει ρωγμές και τι έκαναν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας ???
'' ΝOVARTIS ''<< Διαίρει και βασίλευε >>
Σε μια κατάσταση κινδύνου έχουμε περάσει που ξεκινάει από την ίδια την Βουλή των Ελλήνων και που πρόκειται να χαθούν πολλά , μέσα σε αυτά και η Μακεδονία μας.......

Υποχείρια της εξουσίας και της καρέκλας , μην αντέχοντας να την χάσουν (την καρέκλα της εξουσίας) προτιμούν να χάσει η Ελλάδα ένα κομμάτι της και στο μέλλον και άλλα.........

Το μόνο φως στο τούνελ και ο τρόμος στους ξένους που υποφθαλμιούν τα δικά μας εδάφη , το δικός μας πολιτισμό , είμαστε όλοι εμείς.

ΕΜΕΙΣ
Όλοι εμείς , που τόσα χρόνια ακούμε και βλέπουμε αλλά μένουμε άπραγοι σε αυτά τα τσακάλια.
Ναι τσακάλια είναι , που κοιτάνε να αρπάξουν και να διαμελίσουν την χώρα μας.

ΕΜΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
Οι πολίτες αυτού του κράτους που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες , που θέλουμε να ζούμε σαν Έλληνες , ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ'' ,

πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημα , να ενώσουμε τις φωνές μας , να μην πέσουμε στα δίχτυα που καλά έχουν στήσει και να σώσουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , να σώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας, και αυτό θα το πετύχουμε μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ......

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος
Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!