ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣ… ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εξέλιξη που έχει ανησυχήσει έντονα την Άγκυρα παρά τις απειλές του Ερντογάν προς τις αμερικανικές δυνάμεις να αποχωρήσουν εμπρός στην τουρκική εισβολή στην Συρία, η εμφάνιση αμερικανικών δυνάμεων στο Tel Abyad, στα σύνορα με την Τουρκία.Εντωμεταξύ φωτογραφίες που δείχνουν Αμερικανό στρατηγό με αμερικανικές σημαίες μαζί με Κούρδους μαχητές στον θύλακα του Menbiç, έχουν εξοργίσει την Τουρκία, ενώ δηλώσεις του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών να μην τολμήσουν οι Τούρκοι να προσβάλουν τον θύλακα έχουν περιπλέξει τα πράγματα.

Ήδη στην Τουρκία επανέρχονται κάποιες φωνές που είχαν προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην μπλεχτεί στην Συρία γιατί το τίμημα θα είναι πολύ ακριβό και το κυριότερο, πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξει από ένα αιματηρό πόλεμο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!