ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σ.Ε.Π. ΣΤΟΝ Β' ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε το

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Εφ Λγό (ΕΔ) κ.Καρυώτη Γεώργιο και τον Αντιπρόεδρο του Εφ Λοχία (ΕΔ) κ.Γιαννόπουλο Χαράλαμπο πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο.
Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες συζητώντας θέματα για την Εφεδρεία - Εθνοφυλακή , και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) από την έναρξη του μέχρι σήμερα.


Με το πέρας της συζήτησης ο κ.Φλώρος ευχήθηκε να συνεχίσει ο Σ.Ε.Π. δυναμικά να εκπαιδεύεται και να προσφέρει εθελοντικά στην τοπική κοινωνία και περιφέρεια της Πελοποννήσου ,να έχει υψηλό ηθικό και ετοιμότητα .Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!