ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γιατί άραγε δεν δέχονται οι ΠΓΔΜίτες σύγκριση με το DNA τάφων της Βεργίνας;

Διαδώστε το

Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι είναι Μακεδόνες διότι ήρθαν σε επιμιξία με τον πληθυσμό που ζούσε στην Μακεδονία…

Αν αυτό θα ήταν ποτέ δυνατόν, αν λέω, μου κάνει εντύπωση γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν έχεικάνει τεστ DNA στους Σκοπιανούς συγκρινόμενο με DNA που έχει εντοπιστεί από αρχαίους μακεδονικούς τάφους.

Σήμερα ο Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα έχει κατά 97% όμοιο DNA με των αρχαίων Ελλήνων παρόλη την πάροδο χιλιετηρίδων και τις αναπόφευκτες επιμιξίες.
Και αυτό δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου ασφαλώς, πρόσφατα σχετικά είναι τα δημοσιεύματα.Αν οι Σκοπιανοί αποδεικνυόταν ότι το DNA τους μοιάζει έστω και στο 50% των Μακεδόνων θα είχαν ένα ισχυρότατο επιχείρημα, αν όχι το θέμα θα έκλεινε μιας και διά παντός.

Πέραν αυτού, οι Μακεδόνες πάντα θεωρούσαν τους εαυτούς τους Έλληνες και το ίδιο τους θεωρούσαν και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Απόδειξη ότι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εν αντιθέσει με τους αρχαίους Θράκες, ή τους Έλληνες των αποικιών.

Το περίεργο είναι, γιατί εφόσον θεωρούν τους εαυτούς τους Μακεδόνες (έστω κατά 50%), δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ότι ανήκουν στο ελληνικό γένος.

Το πιθανό επιχείρημα ότι θέλουν να έχουν το δικό τους κράτος ή γλώσσα δεν αλλάζει το γεγονός του φυλετικού προσδιορισμού, αφού και οι Κύπριοι θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες αλλά έχουν το δικό τους κράτος.

Γιώργος Αναγνωστόπουλος

ΠΗΓΗ: defence-point.grΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!