ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ -Κατάρριψη Ισραηλινού μαχητικού F-16 και ελικοπτέρου από ρωσικά αντιαεροπορικά πυρά – Πατήθηκαν οι S-400; Ολονύχτια κόλαση στην Συρία

Διαδώστε το

Του Βασίλη Καπούλα

Ρωσικά αντιαεροπορικά πυρά που τα χειριζονταν Συριακές δυνάμεις κατέρριψαν σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 ενώ έχουμε και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου. Το Ισραήλ επιβεβαίωση την κατάρριψη του μαχητικού. Υπάρχουν πληροφορίες για ενεργοποίηση των S-400. Πάντως στο βίντεο ακούγεται το αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir να γαζώνει τον συριακό ουρανό.

Το Ισραήλ βομβαρδίζει στη Συρία ιρανικούς στόχους ενώ ένα ιρανικό UAV διείσδυσε στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Το Ισραήλ έχει πάνω από μία απώλεια. Υπάρχουν πληροφορίες και για κατάρριψη ελικοπτέρου.

Το μαχητικό έπεσε μέσα στο βόρειο Ισραήλ ενώ οι σειρήνες πολέμου ηχούν στην χώρα στην περιοχή Beit Shean.

Σειρήνες κόκκινου συναγερμού σήμαναν σε πολλές περιοχές κατά μήκος του βόρειου Ισραήλ, αρχικά στην πόλη Beit She’an και αργότερα στις γύρω περιοχές και στα υψίπεδα του Γκολάν.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην Haaretz ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις και ανέφεραν έντονη εναέρια δραστηριότητα στην περιοχή κοντά στα σύνορα Ιορδανίας και Συρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να αναιχαιτίσουν τον αντιαεροπορικό πύραυλο αλλά η αντιπυραυλική ασπίδα απέτυχε.

Ολονύχτια κόλαση φωτιάς στην Συρία καθώς το Ισραήλ βομβάρδισε ιρανικούς στόχους και συγκεκριμένα το σημείο εκτόξευσης του ιρανικού UAV στην αεροπορική βάση Τ4 στην κεντρική Συρία.Οι Ισραηλινοί είναι εξοργισμένοι και μιλάνε για ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ με βάση από τη Συρία.

Πυκνά αντιαεροπορικά πυρά σκέπασαν την περιοχή ενώ αυτή τη στιγμή στα Υψώματα του Γκολάν επικρατεί κόλαση φωτιάς.

Σφοδρές μάχες μεταξύ των ισλαμιστών και του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ.

Από σήμερα όλα αλλάζουν στην Συρία…

Στο νοσοκομείο οι Ισραηλινοί πιλότοι
Δείτε Βίντεο από το σημείο της κατάρριψης του F-16pentapostagma.gr/Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!