ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μπούρδες οτι ο Στρατηγός Ακάρ πέταξε με τους Αρχηγούς του στο Αιγαίο …Πάνω από το Αφριν πέταξε με Ιπτάμενο Radar

Διαδώστε το

Μπούρδες μεταδίδουν οι Ανταποκριτές των Ελληνικών δήθεν  σοβαρών  ΜΜΕ….Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤΕΝΑ η ανταποκρίτρια από την Κωνσταντινούπολη μετέδωσε  ότι ο Στρατηγός Ακάρ  μαζί με τους Επιτελείς του πέταξε πάνω απο το Αιγαίο και τα Ίμια !
Ο Τούρκος Στρατηγός Ακάρ  όμως  σήμερα χθες με Αεροσκάφος  έγκαιρης προειδοποίησης (φωτό)  στο Μέτωπο του  Αφρίν,  μαζί με τους Αρχηγούς των  Γενικών Επιτελείων όπως αναφέρεται και στο Επίσημο δελτίο  του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Δυνάμεων και της TRT  και μάλιστα σε  μεγάλο ύψος

Και να το ήθελε δεν θα μπορούσε με τίποτα να φτάσει απο το Μέτωπο του Αφριν στο Αιγαίο ..αφήστε που σήμερα δεν καταγράφηκε καμιά Παράβαση -Παραβίαση στο Αιγαίο και ειδικά στα Ιμια από   Toυρκικό Αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης!

Οι Τούρκοι αναφέρουν οτι  επέβλεψε τις δραστηριότητες των αεροσκαφών που λειτουργούν στην περιοχή μέσω δραστηριοτήτων ελέγχου του εναέριου χώρου στην Ανατολική Μεσόγειο , από το αεροπλάνο HİK.

Αργότερα, έφτασε στο Κέντρο όπου επιχειρούν τα Ναυτικής Συνεργασίας , όπου έλαβε ενημέρωση για το έργο που επιτέλεσε στην περιοχή η Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων μέσω των Συστημάτων Σύγχρονης Ανίχνευσης, Διάγνωσης και Ελέγχου στο Κέντρο Συντονισμού Ναυτικών Δυνάμεων!

Πάντως χθες: Μια τετράδα Τούρκικων Μαχητικών μπήκε  βόρεια και βγήκε αμέσως …Αλλά είπαμε οτι λένε οι Τούρκοι να μην το καταπίνουμε αμάσητα !!

ΠΗΓΗ: veteranos.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!