ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Σέρβοι Μαυροβουνίου θα στείλουν 1000 εθελοντές στη Σερβία, αν επιτεθεί στο Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε το

«Οι Σέρβοι του Μαυροβουνίου προσφέρουν 1000 εθελοντές στον Βούτσιτς αν αποφασίσει να επιτεθεί στο Κοσσυφοπέδιο»

Το Κίνημα Μαυροβουνίου- Ερζεγοβίνης, καταδίκασε τη δράση της Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας Κοσσυφοπεδίου στην επίθεση κατά του διευθυντή του Γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο, Μάρκο Τζούριτς.


«Το Κίνημα καταδικάζει έντονα αυτήν την πράξη τρομοκρατίας και καλεί τις αρμόδιες εθνικές αρχές και τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς να αποχωρήσει από τη συμφωνία των Βρυξελλών και σε αυτό ζητούν και οι παράλληλοι θεσμοί της Σερβίας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια», αναφέρει το Κίνημα.

Το σερβικό Κίνημα του Μαυροβουνίου, αναφέρει ότι δύναται να στείλει σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύγκρουσης, 1000 εθελοντές, σύμφωνα με τη ‘Νόβοστι’, την οποία επικαλείται η αλβανική ‘Lajmi, net’.

“Σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύγκρουσης και στην υποχρέωση του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας να παρέμβει στρατιωτικά στο Κοσσυφοπέδιο, το Κίνημα Μαυροβουνίου-Ερζεγοβίνης, θα θέσει άμεσα στη διάθεση του Σερβικού Στρατού 1.000 εθελοντές, έτοιμοι να υπερασπισθούν την πατρίδα», αναφέρεται.

echedoros-a.gr,‘Radio Televizioni Illiria’)

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!