ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΓΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Διαδώστε το

Σας αποστέλλουμε έγγραφο της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου που αφορά το επίδομα παραμεθορίου

Παρακαλούμε για την ανάδειξη του θέματος .
ΠΡΟΣ   : Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)
             
ΚΟΙΝ     :Βουλευτές Ηπείρου
               
              ΜΜΕ 

ΘΕΜΑ  :Επίδομα Παραμεθορίου Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου               H ‘Ενωση μας δηλώνει την απογοήτευσή της από την συνεχιζόμενη στάση της Κυβέρνησης  σχετικά με την μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου σε αντίθεση με το ισχύον νομικό πλαίσιο για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο.

             Η χορήγηση του επιδόματος  μόνο στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Ν. Εβρου και νησιά Ανατολικού Αιγαίου δικαιολογείτε από  από την παρούσα κυβέρνηση και από την ύπαρξη προσφυγικών ροών . 

Η Ένωσή μας υπενθυμίζει την εμπλοκή των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο από το  1992 εως και σημερα στην φύλαξη των ΕλληνοΑλβανικών συνόρων όπου υπάρχουν εως και σήμερα μεγάλες μεταναστευτικές ροές καθώς και την εμπλοκή  του Στρατιωτικού προσωπικού της περιοχής εδώ και 18 μηνες στα   4 κέντρα μεταναστών που λειτουργούν στην περιοχή.

          Η Ένωσή μας μετά τα προαναφερόμενα αναρωτιέται δεν είναι σύνορα η Ήπειρος σύμφωνα με την Κυβέρνηση; Οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Ήπειρο είναι διαφορετικής κατηγορίας;

           Αναμένουμε και απαιτούμε  επιτέλους   την χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθόριο της Ηπείρου καθώς και σε όσες περιοχές της Χώρας χαρακτηρίζονται ώς παραμεθόριες για την άρση της αδικίας σε βάρος των Στρατιωτικών που για άλλη μια φορά βλέπουν διάκρίσεις σε βάρος τους .
        
         
    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος


    Θεοδώρου Γεώργιος
        Λοχαγός (ΠΖ)
       6937453787

  Ο Γεν. Γραμματέας


   Στρατσιάνης Παναγιώτης
         Αλχιας (ΜΧ)
        6936563126


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!