ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

2100 ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΙΣΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ

Διαδώστε το


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανασχετικός παράγοντας στην πρόθεση της Τουρκίας να εισβάλλει στο Ιράκ κατά το πρότυπο της Συρίας και να χτυπήσει τους Κούρδους στο κέντρο τους, στην περιοχή του Sincar, αποτελεί η είδηση που μετέδωσαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ ότι σύμφωνα με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχει παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα αυτές τι μέρες με μεγάλη εισροή Κούρδων μαχητών από το βόρειο Ιράκ στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται, περί τις 2000 και πλέον Κούρδοι μαχητές έχουν εισέρθει αυτές τις μέρες από το βόρειο Ιράκ και έχουν πλατσαριστεί στις Şemdinli και Çukurca στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Οι Κούρδοι αυτοί προέρχονται από 17 στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων μαχητών που βρίσκονται στο βόρειο Ιράκ και έχουν εισέρθει στην Τουρκία από 9 κομβικά σημεία των συνόρων, που δύσκολα λόγω της μορφολογίας; του εδάφους ελέγχονται απ τις τουρκικές δυναμεις.ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!