ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ 31 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέχρι σήμερα μεγάλο μυστήριο παραμένει το ερώτημα τι απέγιναν 31 πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου που είχαν προσχωρήσει στο αποτυχών πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 και ορισμένα είχαν αποστολή να βρουν και να συλλάβουν τον ίδιο τον Ερντογάν.


Όπως αναφέρεται, τα πλοία αυτά εκείνο το βράδυ είχαν εντολή να αποκλείσουν τον Βόσπορο, τα Στενά του Ελλησπόντου και τον κόλπο της Σμύρνης, ενώ σκόπευαν να καταλάβουν και τον ναύσταθμο του Ακσάζ απέναντι από τα Ίμια.

Γύρω στις 4 με 5 η ώρα το πρωί όμως είχε γίνει γνωστό πως το πραξικόπημα είχε αποτύχει και ο Ερντογάν είχε φτάσει στην Κωνσταντινούπολη όπου και έλεγχε τα πράγματα.

Από εκείνη την ώρα και μετά, αγνοείται η τύχη αυτών των πολεμικών πλοίων όπου οι πληροφορίες έλεγαν ότι το έσκασαν το εξωτερικό αόριστα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία το τι απέγιναν.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!