ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αμερικανικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τα κεφάλια των Τούρκων - Στα άκρα η κόντρα ΗΠΑ - Τουρκίας για την πόλη Μανπίτζ (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε το

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η κόντρα ΗΠΑ-Τουρκίας για την πόλη Μάνπιτζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64D ξεκινούν από αύριο περιπολίες στη συνοριογραμμή Τουρκίας-Συρίας προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν τουρκικές κινήσεις στρατευμάτων προς την πόλη και να αποτρέψουν ή να αποθαρρύνουν ενδεχόμενη επίθεση.

Oπως ανακοινώθηκε, τυχόν προώθηση των τουρκικών στρατευμάτων προς την συριακή πόλη Μάνπιτζ που κατέχεται από τους Κούρδους του YPG και τον αμερικανικό Στρατό θα αντιμετωπιστεί από τις ΗΠΑ δια των όπλων.

Ουσιαστικά η εμπλοκή εναέριων μέσων έχει να κάνει με την αποθάρρυνση των τουρκικών δυνάμεων να κατευθυνθούν προς την Μάνπιτζ, όπως και των τουρκικών οργανώσεων των ισλαμιστών ανταρτών που δρουν κάτω από τις εντολές της Άγκυρας.


Της απόφασης για έναρξη εναέριων περιπολιών είχε προηγηθεί αμερικανική προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ που βρίσκονται στην πόλη, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Η αμερικανική ανακοίνωση ήταν απάντηση στην απίστευτη δήλωση Ρ.Τ.Ερντογάν για την επικείμενη προέλαση των τουρκικών δυνάμεων στην Μάνπιτζ λέγοντας ότι «Όταν έρχονται τα λιοντάρια τα τσακάλια φεύγουν»!
crashonline.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!