ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Άρχισε τα αντίποινα η Ρωσία: Μαζικές απελάσεις Αμερικανών διπλωματών

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

To κλείσιμο του προξενείου των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αγία Πετρούπολη και την απέλαση εξήντα Αμερικανών διπλωματών από τη Ρωσία ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, 58 Αμερικανοί διπλωμάτες στη Μόσχα και δύο αξιωματούχοι του αμερικανικού προξενείου στο Γεκατέρινμπουργκ χαρακτήριστικαν «ανεπιθύμητα πρόσωπα» (persona non grata) από τo ρωσικό ΥΠΕΞ.


Όσον αφορά το προξενείου στην Αγία Πετρούπολη, αυτό θα κλείσει σε διάστημα δύο ημερών, προσθέτει το πρακτορείο.

Λίγο πριν, σημείωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με συμμετρικά αντίποινα στο κύμα απελάσεων Ρώσων διπλωματών από χώρες της Δύσης, με αφορμή τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας.

Η Μόσχα πρότεινε επίσης την έκτακτη σύγκληση του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) την ερχόμενη Τρίτη, 2 Απριλίου και ελπίζει ότι θα διεξαχθεί μια «ειλικρινής συζήτησ», είπε ο Λαβρόφ.
crashonline.gr

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ