ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Άρχισαν τα… πισώπλατα μαχαιρώματα στους εισβολείς!

Διαδώστε το

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την εισβολή των Τούρκων στην κουρδική πόλη του Αφρίν, και οι Κούρδοι πιστοί στις εξαγγελίες τους για ανταρτικό ήδη άρχισαν τις πολεμικές επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου μέσα στην πόλη.

Όπως μετέδωσαν σήμερα το πρωί τα τουρκικά ΜΜΕ και ενώ οι Τούρκοι περιοδεύουν στους δρόμους της πόλης για ανακαλύψουν εστίες αντίστασης, μια μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε ένα κεντρικό κτίριο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 στρατιώτες. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που δημιούργησε ένα μεγάλο κενό πολλών μέτρων.Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει την τουρκική στρατιωτική ηγεσία και τώρα προσπαθούν να ανακαλύψουν ναρκοπέδια, που σύμφωνα με τις πληροφοριες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία.

Εκείνο που φοβούνται περισσότερο οι Τούρκοι, είναι ότι η απειλή του πολέμου δολιοφθοράς τους στοιχήσει πολύ περισσότερο από τις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξήγαν μέχρι σήμερα, σε μια άνιση σύγκρουση.

www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!