ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αντιπροσωπεία Εκπροσώπων Στρατιωτικών στον Έβρο - Ανησυχίες και Αγωνίες από τα Στελέχη της περιοχής

Διαδώστε το

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), και Αντιπρόεδρο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. για θέματα Μέριμνας Προσωπικού κ. Νικόλαο Παναγιωτίδη επισκέφτηκαν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, περιοχές του Έβρου και βρέθηκαν κοντά στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην περιοχή, για να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους και την αγωνία τους για τις τελευταίες εξελίξεις. Επίσης παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση στήριξης των δύο συλληφθέντων Ελλήνων Στρατιωτικών που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα


 Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και Αντιπροσώπους της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κυρίους Παναγιώτη Βερβερίδη, Κυριάκος Αυγερινό και Βερβερίδη Γιώργο, επισκέφτηκαν την οικία της οικογένειας του αιχμαλώτου συναδέλφου μας Λοχία Κούκλατζη Δημητρίου προκειμένου να δηλώσουν στους γονείς του, την συμπαράσταση τους και τον σεβασμό τους στον πόνο και την αγωνία τους  για την τύχη του παιδιού τους.

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας απευθυνόμενα στους γονείς του,  δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι  ‘’συμπαραστεκόμαστε πρωτίστως στους συναδέλφους μας τον Άγγελο και τον Δημήτρη και όχι απλά στα παιδιά σας, γιατί πλέον οι δυο τους, αποτελούν παιδιά όλων των Ελλήνων’’.Μετέφεραν παράλληλα μήνυμα του Προέδρου της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ κ. Δημητρίου Ρώτα ότι οι Στρατιωτικοί σε όλη την Ελλάδα είναι συμπαραστάτες στο πλευρό τους και θα αποτελεί στόχο και μέλημα όλων μας, η συνεχής υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση, ότι η απελευθέρωση των συναδέλφων μας, αποτελεί μείζον θέμα για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις. 


Ο κύριος Νικόλαος και η κυρία Σοφία Κούκλατζη βαθιά συγκινημένοι και με μεγάλη αξιοπρέπεια απευθύνθηκαν στα μέλη της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. μιλώντας τους για την αγάπη του γιου τους, προς τον Ελληνικό Στρατό. Με υπερηφάνια, τους έδωσαν να κρατήσουν την φωτογραφία του γιου τους, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι του, για την ευσυνειδησία με την οποία ο Δημήτρης Κούκλατζης ασκεί τα καθήκοντα του ως στέλεχος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων


Στην συνέχεια τα μέλη της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ επισκέφτηκαν συμβολικά το Τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου δίπλα στο σημείο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του Άγγελου Μητραιτώδη και του Δημητρίου Κούκλατζη, για να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση ότι η καρδιά και η σκέψη  όλων των Ελλήνων είναι δίπλα τους.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Επισμηναγός Παναγιωτίδης Νικόλαος

(Τηλ. 6983503377)

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αντισμήναρχος Αυγερινός Κυριάκος

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!