ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ξέσπασε ο στρατηγός Φράγκος: «Να ανατινάξουμε το Σύμπαν και να φέρουμε πίσω τους στρατιωτικούς μας»

Διαδώστε το

Τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών που συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στα σύνορα, στον Έβρο, επέκρινε ο απόστρατος στρατηγός και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.

«Η συμπεριφορά τους ήταν σκαιότατη, όταν μεταφέρονταν στην εισαγγελία, δίκην σκουπιδιών. Και αυτή η εικόνα γύρισε σε όλον τον κόσμο και έρχεται ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος, ο κ. Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο οποίος είναι υπάλληλος δικός μας, διότι πληρώνεται και αυτός από το ελληνικό δημόσιο, και μας πουλάει εν ψυχρώ», ανέφερε μιλώντας στην Καλαμπάκα.

Ο Στρατηγός Φράγκος και δεν χαρίστηκε σε κανέναν, όταν μετά το πέρας της ομιλίας του στα Ριζά των Μετεώρων, όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ήταν αυτός στο Συμβάν με τους Έλληνες Αιχμαλώτους ξέσπασε:

Απο την στιγμή που πήραμε περίεργες απαντήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, έπρεπε να ανατινάξουμε το Σύμπαν και να φέρουμε πίσω τα παιδιά… Ει δυνατόν Χθες, ήταν το ξέσπασμα του Στρατηγού.Ενώ σε ερώτηση για το ίδιο θέμα τι θα έκανε αν ήταν Διοικητής της 16ης, αρνήθηκε να το αποκαλύψει, αλλά υπογράμμισε: «Θα υπάκουα στον Αρχηγό μου»

crashonline.gr

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ