ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Το χαμπέρι από την Τουρκία που έφθασε στο Μαξίμου κρυφά από το Πεντάγωνο

Διαδώστε το

Περίεργες πληροφορίες που αναφέρουν ότι Τούρκος ανώτατος διπλωματικός παράγοντας κόμισε μήνυμα στο Μαξίμου, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», οι πληροφορίες λένε πως την περασμένη παρασκευή, ο Τούρκος διπλωμάτης, μετέφερε στο Μαξίμου μήνυμα για την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τρεις Κούρδους συλληφθέντες στην Αθήνα την παραμονή της επίσκεψης Ερντογάν.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διαχείριση της τουρκικής πρότασης έγινε ερήμην της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα ο υπουργός Αμυνας να εκφράσει την έντονη δυσφορία του στον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 15 Μαρτίου.

Αν αληθεύουν όλα αυτά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «σημαίνει ότι τρίζουν τα θεμέλια της συγκυβέρνησης. Αποδεικνύει επίσης πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των υπουργών Αμυνας και Εξωτερικών και ότι ο κ. Τσίπρας, κάνει τον διαιτητή».

Κυβερνητικοί παράγοντες όταν ρωτήθηκαν είπαν ότι αυτά δεν ισχύουν, ωστόσο ο «ΒΗΜΑτοδότης» διαβεβαιώνει ότι πράγματι υπήρξε επαφή στρατιωτικού με το Μαξίμου.
crashonline.gr/

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!