ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έλληνες στρατιωτικοί: Αισιόδοξα μηνύματα των δικηγόρων

Διαδώστε το

Με ψυχραιμία αναλύουν στο ελληνικό πεντάγωνο τα μηνύματα αισιοδοξίας που φέρονται να εκπέμπουν τις τελευταίες ώρες οι δικηγόροι των δυο στρατιωτικών σύμφωνα με τα οποία ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας για την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους των στελεχών του Στρατού Ξηράς. Είναι σαφές ότι μια τέτοια έκβαση στο πρώτο και βασικό ζητούμενο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι πέρα από καλοδεχούμενη ωστόσο δεν παραγνωρίζεται το γεγονός ότι οι τουρκικές αρχές επιλέγουν ανάλογα με την συγκυρία να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν τους τόνους της έντασης. 

Υπενθύμιζαν άλλωστε την πρόσφατη διαρροή με τα κινητά τηλέφωνα και τη δήθεν ύπαρξη στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων σε ένα από αυτό, παρότι ο έλεγχος στις συσκευές έχει ολοκληρωθεί παρουσία και του Έλληνα ειδικού εμπειρογνώμονα. 

Σε κάθε περίπτωση η προετοιμασία για το ορόσημο της 30ης Μαρτίου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς καθώς από τα αποτελέσματα στο ραντεβού των δυο νομικών εκπροσώπων με τον Γενικό Εισαγγελέα θα εξαρτηθεί και η τύχη του αιτήματος αποφυλάκισης που θα υποβληθεί στις 5 Απρίλιου. 

Τέλος, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών η κρίσιμη Σύνοδος που πραγματοποιείται σήμερα (26.3.2018) στη Βάρνα καθώς όπως επεσημαίνουν κυβερνητικές η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών θα συζητηθεί, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η  εκπομπή Live news με το Νίκο Ευαγγελάτο. 

ΠΗΓΗ: onalert.gr/


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!