ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση – Για τη μεγάλη Τουρκία αν χρειαστεί, θα πάρουμε και ζωές - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε το

«Τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», είπε σε ένα νέο παραλήρημά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


«Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση. Δεν θα λυπηθούμε κανέναν», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο SKAI, από την Κωνσταντινούπολη.

«Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον τουρκικό στρατό και την Τουρκία ότι κάνει κατάληψη στη Συρία», ήταν η απάντηση του σουλτάνου στις επικρίσεις της Μέρκελ και του Μακρόν για τις επιχειρήσεις της Άγκυρας στο Αφρίν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε ότι «όσοι ενοχλούνται από την επιχείρηση της Τουρκίας και την είσοδο μας στο κέντρο του Αφρίν, δεν αντιδρούν σε όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας. Επικρίνουν μόνο την Τουρκία».

Δείτε το βίντεο του SKAI.


enikos.gr


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!