ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΩΡΑ! ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ. ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;

Διαδώστε το

Ο δεύτερος αντιδραστήρας του πυρηνικού εργοστασίου της Ρουμανίας τέθηκε εκτός λειτουργίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Nuclearelectrica. 

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο δεύτερος αντιδραστήρας βγήκε αυτομάτως εκτός λειτουργίας μετά από ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα.


Η εταιρεία είχε μειώσει τις δυνατότητες του αντιδραστήρα στο μισό την Κυριακή για να αντικαταστήσει εξάρτημα στην αντλία, αλλά τη Δευτέρα είχε αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του.

"Δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της συντήρησης που έγινε στις 25 Μαρτίου και στη σημερινή αυτόματη αποσύνδεση του αντιδραστήρα" τόνισε η εταιρεία.

Η Nuclearelectrica διαθέτει δύο αντιδραστήρες στην Cernavoda της Ρουμανίας, που παράγουν περίπου το ένα πέμπτο της ενέργειας που καταναλώνει η χώρα. 

Η πρώτη μονάδα του εργοστασίου είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για 48 ώρες ώστε να διορθωθεί ένα πρόβλημα στα παραγωγικά συστήματα του εργοστασίου.

Πηγή: Reuters

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!