ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Διαδώστε το

Ο Ερντογάν θέλει σίγουρα να καταλάβει ελληνικό έδαφος, αυξάνοντας την τουρκική επικράτεια, αλλά θέλει να αποφύγει την πολεμική αναμέτρηση μαζί μας. Να είστε σίγουροι, ότι δεν είναι καθόλου βέβαιος για το αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτου παίζει έξυπνα εναντίον μας την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα του εκφοβισμού και του πολέμου των νεύρων, αξιοποιώντας το μέγεθος

της Τουρκίας, τον μεγαλύτερο οπλισμό της και τη γεωπολιτική της αξία για τους ισχυρούς του πλανήτη.

Με την τεχνική αυτή, όπου την επιθετικότητα διαδέχεται η χαλάρωση, επιδιώκει να μουδιάσει τη συνείδησή μας, να υπονομεύσει την ψυχική μας αντοχή, να μας κουράσει και να μας εξαντλήσει ψυχικά, ώστε στο τέλος να αδιαφορήσουμε, να εγκαταλείψουμε κάθε διάθεση αντίστασης ή και να είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε εθνικό χώρο για να εξευμενίσουμε τον επιτιθέμενο και να λυτρωθούμε.

Μην τσιμπάμε λοιπόν στην επιθετικότητα του Ερντογάν και μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προπαγάνδα του. 

Ας είμαστε ήρεμοι και πλήρως αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρή απάντηση, αν και όποτε τολμήσει να αγγίξει ελληνικό έδαφος.

Μια απάντηση αρμόζει σε μας του Έλληνες. “Μολών λαβέ”. 

Αν αυτό το πιστέψουμε πραγματικά και κλείσουμε τα αυτιά μας στα επιθετικά τύμπανα του Ερντογάν που περιέργως (!!!) αναπαράγει και πολλαπλασιάζει η εγχώρια ολιγαρχία, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ούτε πρόκειται να συμβεί τίποτα.

Πέτρος Χασάπης

ΠΗΓΗ: triklopodia.gr

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!