ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συνδικαλισμός Ενόπλων Δυνάμεων τα Δικαστήρια Δίνουν και Παίρνουν...

Διαδώστε το

Με δελτία τύπου οι χακί Συνδικαλιστές της ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ συνεχίζουν την μεταξύ τους κόντρα στα δικαστήρια εμείς απλά σας παρουσιάζουμε και τα δύο δελτία τύπου που μας έστειλαν από τις τελευταίες εξελίξεις των δικαστηρίων και 'σεις βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.

Δελτίο τύπου ΠΟΜΕΝΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνει τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι σήμερα, 26.3.2018, το εργοδοτικό σωματείο ΠΟΕΣ ανέβαλε τη συζήτηση της αίτησης που το ίδιο είχε καταθέσει σε μια προσπάθεια να ανασταλεί η απόφαση 254/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας.


Το Δικαστήριο, κατά τη σημερινή συζήτηση, απέρριψε το αίτημα να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΟΕΣ, καθόσον δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της ότι υπάρχει κάποιος λόγος προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται. 

Ως εκ τούτου, και αφού εξαντλήθηκαν και τα τελευταία μέσα που διατηρούσαν την ΠΟΕΣ "στη ζωή" έστω προσωρινά, το σωματείο αυτό έχει εξαφανιστεί πλήρως από το νομικό κόσμο και έχει παύσει, νομικά και πραγματικά, να υφίσταται. 

Καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και να προβούν στις δέουσες ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αποκλειστική θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών - η ΠΟΜΕΝΣ.

Η Ομοσπονδία μας, με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, συνεχίζει το έργο και τον αγώνα της, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                                     Λγος (ΠΖ)


Δελτίο τύπου ΠΟΕΣ

ΠΡΟΣ : κ.κ. ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ                                  Αρ. Πρωτ. 323/2018                                                                                             Αθήνα, 27 Μαρ 2018

ΚΟΙΝ : - ΠΟΕΣ
- Πρωτοβάθμιες ενώσεις – μέλη μας

Αξιότιμοι κοι Υπουργοί.

Σας γνωρίζουμε ότι την 26.3.2018 η Ομοσπονδία μας εμφανίστηκε, δια του νομικού της εκπροσώπου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, κατά της υπ΄ αριθμ. 254/2018 απόφασης του ιδίου Δικαστηρίου.

Ο νομικός μας εκπρόσωπος αιτήθηκε, για την οικονομία του χρόνου και της νομικής σκέψης και εξαιτίας τους γεγονότος ότι, μόλις ένα (1) μήνα αργότερα, δηλαδή την 26.4.2018, δικάζεται η έφεση που άσκησε η Ομοσπονδία μας κατά της ως άνω πρωτόδικης απόφασης, ενόψει μάλιστα πιθανολόγησης ευδοκίμησής της (της έφεσης), την αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα που έκανε αποδεκτό το Δικαστήριο, το οποίο και αποδέχτηκε την πιθανή ευδοκίμηση της έφεσης. 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
Τσουκαράκης Ανέστης
6974365800

Ο Γεν. Γραμματέας

Πλωτάρχης (Ε) ΠΝ
Παπαχαρτοφύλης Ευστάθιος
6974860612


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ