ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στρατιωτικός και Πυροσβέστες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να σκάβουν για αρχαία

Διαδώστε το

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σπείρα επτά αρχαιοκάπηλων, μεταξύ των οποίων δύο πυροσβέστες και ένας υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.


Οι αρχαιοκάπηλοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την ώρα που έσκαβαν μέσα σε χαρακτηρισμένο αρχαιολογικό χώρο κοντά στο χωριό Μακρινή της Φωκίδας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, είχαν φέρει στο σημείο ακόμα και ολόκληρο εκσκαφέα JCB και ένα φορτηγάκι για να βάλουν τα αρχαία που πίστευαν ότι θα αφαιρούσαν. 

Δύο από τους αρχαιοκάπηλους κατάγονται από την Ιτέα, δύο από την Αθήνα, ένας από την Άμφισσα, ένας από τη Ναύπακτο και ένας από τη Μακρινή.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στον αρχαιολογικό χώρο στη θέση Άγιος Νικόλαος και τους βρήκαν με τα φτυάρια και τους ανιχνευτές μετάλλου στα χέρια. Οι συλληφθέντες παραπέμπονται στην ανακρίτρια Άμφισσας για να απολογηθούν.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!