ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ευχαριστώ προς τον Αρχηγό ΓΕΣ

Διαδώστε το


Ευχαριστήρια Επιστολή προς Α/ΓΕΣ

Παροχή 24ωρης Τηλεφωνικής Νομικής Υποστήριξης  από το ΓΕΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών-Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., χαιρετίζει την απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, με την οποία θεσπίσθηκε η 24ωρη Τηλεφωνική Νομική Υποστήριξη η οποία θα παρέχεται σ’ όλο το μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Στρατό Ξηράς, για υπηρεσιακά ζητήματα χωρίς να επεκτείνεται σε προσωπικές ή ιδιωτικές υποθέσεις των ιδίων ή τρίτων προσώπων.

  Η Ομοσπονδία μας, καλεί και τα Επιτελεία ΓΕΝ και ΓΕΑ να προβούν στην θεσμοθέτηση ανάλογης τηλεφωνικής νομικής υποστήριξης για το προσωπικό τους και ευελπιστεί ότι και στο μέλλον η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983 503377.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                             Λγος (ΠΖ)

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ