ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Καταγγελία για τις Μεταθέσεις Στρατιωτικού Προσωπικού

Διαδώστε το


Μεταθέσεις Στρατιωτικού Προσωπικού

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, μετά από την ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέα Λοβέρδου περί μετάθεσης – «δίωξης» συναδέλφου μας Αξιωματικού του ΠΝ, ενημερώθηκε για το χθεσινό δημοσίευμα του armyvoice.gr περί αθέμιτων παρεμβάσεων στις μεταθέσεις εν ενεργεία συναδέλφων μας, από απόστρατο - σύμβουλο των νυν Υπουργών Εθνικής Άμυνας.

 Κατά το παρελθόν, έχουν περιέλθει στην Ομοσπονδία μας ανάλογες καταγγελίες συναδέλφων μας, για ξαφνικές μεταθέσεις στρατιωτικών από τα Επιτελεία ή Μονάδες, για αδικαιολόγητα έκτακτες διαθέσεις εν ενεργεία συναδέλφων μας καθώς και για εξάμηνες αποσπάσεις στρατιωτικών που μέχρι εχθές δεν είχαν κάποιο θεσμικό υπόβαθρο. Για να μην αναφέρουμε και επιστολή που έχουμε αποστείλει προς Γενικό Επιτελείο με συγκεκριμένα γεγονότα όπου εδώ και δυόμιση μήνες έχει μείνει αναπάντητη.

 Παρόλα αυτά, η ΠΟΜΕΝΣ δεν θέλησε ποτέ να δώσει έκταση και δημοσιότητα για τα θέματα αυτά, σεβόμενη ότι η Πατρίδα μας έχει καθημερινά να αντιμετωπίσει πλήθος προκλήσεων. Η σιωπή μας αυτή, όπως αποδεικνύεται και από το χθεσινό δημοσίευμα, έχει προφανώς εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία.

  Η Ομοσπονδία μας έχει στην κατοχή της ονόματα συναδέλφων στρατιωτικών και αποδείξεις, που κατά καιρούς έχουν υπηρεσιακά ταλαιπωρηθεί, ξαφνικά και αδικαιολόγητα και μπορούν να σας γνωστοποιηθούν αν κριθεί απαιτητό από μέρους σας.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

           Με την επιστολή μας αυτή σας καλούμε να διερευνήσετε άμεσα τις συγκεκριμένες καταγγελίες και να απομακρύνετε τον όποιο δραστηριοποιείται με γνώμονα την ρεβανσιστική του διάθεση, εις βάρος εν ενεργεία στρατιωτικών και των οικογενειών αυτών.

                   Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2018 κάποιοι να προσπαθούν να διαχωρίσουν τους Συναδέλφους με κριτήρια εντελώς ιδιοτελή και μη προβλεπόμενα από το νομικό πλαίσιο.

                   Ως στρατιωτικοί, ως οικογενειάρχες και πάνω απ' όλα ως Έλληνες, δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους να μας διχάσουν.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                      Λγος (ΠΖ)

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!