ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

www.enoplos.com. Από το Blogger.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ/block-1

Slider

latest

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ

BREAKING NEWS
latest

Το μήνυμα που έστειλε ο Π. Καμμένος στους απέναντι με αφορμή τις κρίσεις στις ΕΔ

01 Μαρτίου, 2018

Κατά την συνομιλία με δημοσιογράφους με την ολοκλήρωση της σημερινής τελετής παράδοσης – παραλαβής από τον Δημήτρη Βίτσα στον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι στις σημερινές αποφάσεις του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων προβλέπεται η διατήρηση όλων των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος η παραμονή όλων των Αντι, αποφασίστηκε «για να περαστεί στους απέναντι, δηλαδή στην Τουρκία το μήνυμα της συνέχειας και της αποφαστιστικότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».Επιπλέον όπως τόνισε αποτελεί και έναν τρόπο προκειμένου να δοθεί σε ένα αξιωματικό που βρέθηκε σε αυτή την θέση μόλις για ένα έτος, να μπορέσει να αναπτύξει όλες τις ικανότητές του.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η ατάκα που χρησιμοποιούσε από την πρώτη στιγμή υψηλόβαθμη πηγή του Ελληνικού Πενταγώνου που έκανε λόγο για «light κρίσεις». Τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στο Πολεμικό Ναυτικό ελήφθη η απόφαση για την αποστρατεία δυο υποναυάρχων.
pentapostagma.gr