ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έρχεται Σφαγή στα Έξοδα Μετάθεσης των Στελεχών

Διαδώστε τοΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Έρχεται τσεκούρι στην αποζημίωση για τη μετακόμιση - Τι προβλέπει ο νόμος που εκκρεμεί η εφαρμογή του

Το μπέρδεμα που έχει προκύψει με την αποζημίωση που δικαιούνται οι στρατιωτικοί για τα έξοδα μετακόμισης, φέρνει στο προσκήνιο την εφαρμογή του νόμου 4336/2015, η οποία εκκρεμεί και αναμένεται να εφαρμοστεί με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει.

Η έκδοση του προεδρικού διατάγματος έχει πάρει παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018. Αυτό ήδη προκαλεί ανησυχία, καθώς εάν εκδοθεί, σημαίνει ότι μέσα στην περίοδο των μεταθέσεων, θα πέσει "τσεκούρι" στα ποσά που δικαιούνται οι στρατιωτικοί για να μετακομίσουν την οικοσκευή τους.

Ο νόμος 4336/2015 στον οποίο έχουν υπαχθεί όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι προβλέπει αποζημίωση 500 μέχρι το πολύ 1000 ευρώ για έξοδα μετακόμισης

Πιο συγκεκριμένα:

Με τις διατάξεις της παρ. 4 προβλέπεται ότι στον....

Διαβάστε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ