ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στον Έβρο ο Α/ΓΕΣ αυτή την ώρα – Ανάστατοι οι Έλληνες στρατιωτικοί ζητούν εκδίκηση

Διαδώστε το

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pentapostagma.gr στην περιοχή του Έβρου και κοντά στο σημείο όπου οι Τούρκοι έστησαν την ενέδρα και συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Είναι προφανές πώς ο Ελληνικός Στρατός και οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, ενώ δεν αποκλείεται η κατάσταση να γίνει ακόμη χειρότερη μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Αδριανούπολης. Οι πληροφορίες που έρχονται από εκεί είναι συγκεχυμένες και όχι ευχάριστες.Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ ο Αρχηγός του Επιτελείου εκτός από την 3η Ταξιαρχία »ΡΙΜΙΝΙ» στην Καβύλη που βρίσκεται αυτή την ώρα, και στην οποία ανήκουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που έχουν απαχθεί από τους Τούρκους, θα περιοδεύσει σε όλους τους σχηματισμούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού. Η επίσκεψη του Α. Στεφανή, είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς φαίνεται πώς οι δυνάμεις της περιοχής βρίσκονται σε ετοιμότητα και ο ίδιος δίνει σχετικές οδηγίες.

Επίσης, ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Α/ΓΕΣ βρίσκεται στον Έβρο είναι γιατί οι Έλληνες στρατιωτικοί νοιώθουν ταπεινωμένοι μετά την σύλληψη των δύο συναδέλφων τους, υπάρχει αναβρασμός και πολλοί εύκολα θα πατούσαν τη σκανδάλη έχοντας στο στόχαστρο τους Τούρκους από την απέναντι πλευρά. Η ηγεσία του Πενταγώνου κρίνει πώς πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία, καθώς οι Τούρκοι επιδιώκουν μία στρατιωτική σύρραξη με την Ελλάδα για να βγούν από το αδιέξοδο της Συρίας και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ: pentapostagma.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ